Tagarbejde

​Murermester Thomas Rasmussen løser mange forskellige opgaver, som vedrører tagarbejde, herunder også bygning af skorstene.

bla. alt i tegl og betontage og naturligvis også efterfølgende sørge for eftersyn, service og vedligehold. Vi kan mure taget på såvel den gammeldags måde, ligesom vi kan mure taget mørtelfrit. Dermed er der rig mulighed for individuelle løsninger og udtryk.

Altid kvalitetsarbejde

​Tagarbejde udført af Murermester Thomas Rasmussen er naturligvis altid i den bedste kvalitet. Vi har stor faglig stolthed, og lægger megen vægt på, at vores arbejde altid er veludført.

​Hos Murermester Thomas Rasmussen skærer vi ingen hjørner eller springer over hvor gærdet er lavest. Kvalitetsarbejde er nemlig det, som giver tilfredse kunder, og det er det, der er vigtigst for os.

Alle henvendelser er velkomne

​Har du spørgsmål til tagarbejde fra Murermester Thomas Rasmussen, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder for et flot muret tag, så kontakt os på telefon 20 73 33 13, eller via mail: tr@tr-group.dk

Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, og giver gerne efterfølgende et uforpligtende tilbud.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INSPIRATION​

Interesseret i et

godt tilbud?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle vores ydelser, hvad enten det er nybyggeri, betonarbejde eller andre former for murerarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Murermester Thomas Rasmussen blev est. i 1999, og indehaver Thomas har arbejdet via sin fars firma siden 14 års alderen

Hos os er du garanteret kvalitet på udført murer-arbejde, service og samarbejde af højeste klasse.​


CVR: 21584673

kontakt os

Murermester Thomas Rasmussen​

Telefon: 20 73 33 13

E-mail: tr@tr-group.dk