Tagarbejde

Murermester Thomas Rasmussen ApS løser mange forskellige opgaver, som vedrører tagarbejde, herunder også bygning af skorstene.

bla. alt i tegl og betontage og naturligvis også efterfølgende sørge for eftersyn, service og vedligehold. Vi kan mure taget på såvel den gammeldags måde, ligesom vi kan mure taget mørtelfrit. Dermed er der rig mulighed for individuelle løsninger og udtryk.

Altid kvalitetsarbejde

​Tagarbejde udført af Murermester Thomas Rasmussen ApS er naturligvis altid i den bedste kvalitet. Vi har stor faglig stolthed, og lægger megen vægt på, at vores arbejde altid er veludført.

Hos Murermester Thomas Rasmussen skærer vi ingen hjørner eller springer over hvor gærdet er lavest. Kvalitetsarbejde er nemlig det, som giver tilfredse kunder, og det er det, der er vigtigst for os.

Alle henvendelser er velkomne

​Har du spørgsmål til tagarbejde fra Murermester Thomas Rasmussen ApS, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder for et flot muret tag, så kontakt os på telefon 20 73 33 13, eller via mail: tr@tr-group.dk

Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, og giver gerne efterfølgende et uforpligtende tilbud.

FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Hos Murermester Thomas Rasmussen ApS er du garanteret kvalitet på udført murer-arbejde, service og samarbejde af højeste klasse.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til tr@tr-group.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Murermester Thomas Rasmussen ApS

CVR​: 41956593

Fuglehavevej 2, 5883 Oure