Professionel renovering af hus

Drømmer du om at forny dit hjem?

Når det kommer til renovering af hus, er Murermester Thomas Rasmussen ApS din ideelle partner. Med en solid baggrund inden for murerarbejde kan vi udføre alle former for renoveringsopgaver, fra modernisering af badeværelser til fornyelse af køkkener, stuer, og meget mere. Vi holder til i Oure, hvorfra vi kører ud til både private og erhverv i blandt andet Odense, Svendborg og Ringe.

Brede kompetencer inden for renovering af hus

Vores erfaring med renovering af hus strækker sig over mange aspekter af renovering, hvor vi særligt arbejder med modernisering af badeværelser. Vi har også en dyb forståelse for renovering af øvrige rum i dit hjem, herunder kontorer, køkkener og stuer. Uanset omfanget af din renoveringsdrøm, har vi ekspertisen til at gøre den til virkelighed.

Udover renovering af specifikke rum tilbyder vi også renovering af facade. Er der derfor tale om vandskuring, sandblæsning eller lignende, er det naturligvis også opgaver, som vi kan løfte.

Er du usikker på, hvad du ønsker at opnå med din renovering, eller hvilke materialer du bør vælge? Bare rolig, vi tilbyder omfattende rådgivning om alt fra designudformning til materialevalg. Vi står klar til at guide dig igennem hele processen og sikre, at resultatet matcher dine drømme og forventninger.

Har du spørgsmål? Så kontakt os i dag!

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan bistå med din renovering af hus? Tøv ikke med at kontakte os for rådgivning, spørgsmål, eller for at få et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 20 73 33 13 eller send en mail til tr@tr-group.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dit renoveringsprojekt på Fyn.

FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Hos Murermester Thomas Rasmussen ApS er du garanteret kvalitet på udført murer-arbejde, service og samarbejde af højeste klasse.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til tr@tr-group.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Murermester Thomas Rasmussen ApS

CVR​: 41956593

Fuglehavevej 2, 5883 Oure