Professionelt gulv- og betonarbejde

Har du brug for specialister inden for betonarbejde og gulvarbejde?

Murermester Thomas Rasmussen ApS er din pålidelige partner, når det gælder professionelt udført betonarbejde og gulvarbejde. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med en bred vifte af opgaver, alt fra nyetableringer til renoveringer, ombygninger, og meget mere. Med base i Oure er vi klar til at tage hånd om dit projekt i blandt andet Odense, Svendborg og Ringe.

Dedikeret til langvarig kvalitet

​Det er en mærkesag for os, at vi leverer betonarbejde og gulvarbejde, som holder i mange år fremover. Udover at levere arbejde, som du kan have glæde af i mange år fremover, er det naturligvis også vigtigt, at det lever op til dine ønsker og forventninger. Derfor sørger vi altid for grundig afklaring af opgavens omfang, før vi påbegynder arbejdet.

Uanset om du står over for en opgave, der involverer et helt nyt klinkegulv, eller du har brug for reparation af et eksisterende betongulv, har vi kompetencerne til at levere betonarbejde af højeste kvalitet. Vores ydelser inkluderer bl.a.:

  • ​Etablering af klinkegulve
  • ​Reparation af klinkegulve
  • ​Reparation og støbning af sokler
  • ​Støbning af betongulve
  • ​Reparation af betongulve

For os er det essentielt, at vores arbejde ikke bare er af høj kvalitet, men at det også lever op til dine ønsker og forventninger. Vi sørger for en grundig afklaring af opgavens omfang, før vi påbegynder arbejdet, så du kan føle dig sikker i, at resultatet bliver præcis som forventet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan assistere dig, din virksomhed, boligforening eller andet med betonarbejde? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 20 73 33 13, eller via mail på tr@tr-group.dk.

FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Hos Murermester Thomas Rasmussen ApS er du garanteret kvalitet på udført murer-arbejde, service og samarbejde af højeste klasse.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til tr@tr-group.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Murermester Thomas Rasmussen ApS

CVR​: 41956593

Fuglehavevej 2, 5883 Oure